Afbeelding
Foto: custers

Tandtechnisch Laboratorium Custers staat voor u klaar

Oostrum | Martien Custers en zijn team runnen al jaren met veel kennis en passie hun tandtechnisch laboratorium aan de Oirloseweg 4 in Oostrum. In de praktijk is de samenwerking tussen de behandelaar en tandtechnieker een noodzaak. Aan het laboratorium is dan ook een tandarts, implantoloog en tevens tandprotheticus verbonden. Ook is er een nauwe samenwerking met tandartsenpraktijk Prime-Dent in Venray.


Tandartspraktijk Prime-Dent aan de Raadhuisstraat 12 in Venray is tevens gespecialiseerd in kroon- en brugwerk wat in samenwerking met Tandtechnisch Laboratorium Custers tot een perfect resultaat leidt. Het vervaardigen van de protheses (op implantaten), kroon en brugwerk vindt plaats aan de Oirloseweg 4 in Oostrum. Bij elke situatie wordt (waar mogelijk) een passende oplossing geboden!

In deze column behandelt Martien Custers veelvoorkomende problemen waar hij in de praktijk tegen aanloopt.


'Hoe (on)tevreden bent u over uw huidige gebitsprothese? Bent u niet blij met uw gebitsprothese of ervaart u misschien ongemakken, zoals etensresten onder uw prothese? Of is kauwen een probleem? Naast ongemakken en klachten zoals pijn en een vervelende pasvorm kunt u misschien ook het uiterlijk van uw prothese niet (meer) mooi vinden. Herkent u een van deze klachten? Gooi dan uw prothese niet in de la maar kom naar de praktijk.


U kunt ook, wanneer u ontevreden bent of klachten hebt, een second opinion aanvragen.


'Elke klacht een passende oplossing'

Wij ervaren vaak dat men denkt dat er aan hun klachten niks meer te doen is. Dit is lang niet altijd het geval en voor elke klacht proberen wij een passende oplossing te vinden. Iedere vijf jaar mag de volledige gebitsprothese vervangen worden vanuit de basisverzekering. Afhankelijk van uw zorgverzekering bestaat de kans dat dit (gedeeltelijk) wordt vergoedt! Wij adviseren dan ook navraag te doen bij uw eigen verzekering!


Invloed op gezondheid

Is er al langere tijd niet meer naar uw gebitssituatie gekeken? Een slecht passend gebit is niet fijn. Naast dat het functioneel niet fijn is, kan het ook van invloed zijn op uw gezondheid en zelfvertrouwen. Iedereen wil graag een mooie stralende lach hebben.

TTL M Custers heeft alles in huis om u een stralende lach en belangrijker nog een goed functioneel gebit te bezorgen! Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen!'

Een eerste afspraak is bij Tandtechnisch Laboratorium Custers geheel vrijblijvend. Meer informatie is te vinden op de website www.ttlcusters.nl.

Afbeelding