Toon Hermans Huis Venray zoekt vrijwilligers

Venray | De gemeente Venray krijgt een dependance van het Toon Hermans Huis, een inlooppunt voor mensen die kanker hebben (gehad), hun naasten en nabestaanden. Het Venrayse etablissement van het Toon Hermans Huis krijgt een plekje in ziekenhuis VieCuri op de afdeling oncologie, wanneer het inlooppunt geopend wordt is nog niet duidelijk.


“Het liefst starten we zo snel mogelijk natuurlijk”, vertelt Martin Leenders van Stichting Match voor Vrijwilligers. “Als we voldoende vrijwilligers hebben, kunnen we snel beginnen.” De stichting is verantwoordelijk voor het aantrekken van vrijwilligers voor het Toon Hermans Huis. In totaal zijn er acht vrijwilligers nodig om in de vraag te voorzien. Het Venrayse inlooppunt wordt uniek. “We gaan ambulant werken”, legt Mat Vestjens, directeur van het Toon Hermans Huis in Noord-Limburg, uit.

Iedereen die interesse heeft om vrijwilliger te worden voor het Toon Hermans Huis in Venray kan contact opnemen met Martin Leenders via telefoonnummer 0478-516995 of mailen naar martin.leenders@matchvoorvrijwilligers.nl.