In deze special

Venray | Het coronavirus brengt niet voor iedereen kommer en kwel. Het blijven onzekere tijden, maar sommige bedrijven draaien op volle toeren. Omdat we zo veel thuiswerken, elkaar niet mogen bezoeken of we niet meer weten wat we met onze tijd aan moeten. Mensen willen zichzelf (of een ander) een beetje verwennen.


Het is bijvoorbeeld druk bij veel bouwmarkten en tuincentra en ook in de supermarkten is het sinds de uitbraak van het virus een komen en gaan van klanten. Ook de ketens die huishoudartikelen verkopen, zoals Blokker en Hema, liften mee op de extra tijd die mensen ineens hebben.


Veel winkels zijn dicht. Het coronavirus zorgt voor uitersten in onze online bestedingen. De reis- en modebranche moeten het ontgelden, terwijl we los gaan op eten en drinken, verzorgingsproducten en thuiswerkspullen, zoals laptops en computerschermen.


In deze special presenteren zich een aantal bedrijven uit de regio Venray. De een is op zoek naar personeel, de ander wil zichzelf en/of zijn producten aan de abonnees van Peel en Maas presenteren.


Veel leesplezier!