Afbeelding
Foto: Willem Menting

Stevens Hout zoekt versterking op werkvloer

Venray | Stevens Hout in Venray bestaat in december van dit jaar 38 jaar. In al die jaren heeft het bedrijf aan de Oude Oostrumseweg 12 een flinke groei doorgemaakt en ook de laatste jaren heeft het bedrijf zich steeds verder ontwikkeld. "Toen mijn vader de zaak begon, was het nog echt een houthandel. Tegenwoordig maken we steeds vaker het eindproduct voor onze klanten", vertelt Teng Stevens enthousiast over het bedrijf.


Stevens Hout is dus meer dan alleen een houthandel. Het familiebedrijf heeft onder meer een winkel, werkplaats en blinkt uit in maatwerk. "Onze winkel is nu noodgedwongen gesloten, maar mensen kunnen nog wel een bestelling afhalen op een afgesproken tijdstip. We hanteren de richtlijnen van het RIVM en maken met de klant een afspraak voor een geschikt afhaalmoment."

De winkel van Stevens Hout is geen traditionele bouwmarkt. "We verkopen onder meer deuren van de merken Skantrae, Weekamp en verschillende typen deuren van Bruynzeel. In onze showroom hebben we binnen- en buitendeuren van modern en industrieel tot klassiek. Daarnaast hebben we veel verschillende soorten schuifdeurkasten. Voor alle producten geldt dat we die ook bij de klant kunnen inmeten en uiteindelijk plaatsen. Verder hebben we in de winkel de belangrijkste producten voor houtbewerking zoals schroeven, lijmen, bitjes en andere aanverwanten."


Bedrijven en particulieren

Het klantenbestand van Stevens Hout bestaat voor het grootste gedeelte uit bedrijven. Zo maken wij steeds vaker in opdracht onderdelen in prefab zodat de klant minder tijd is op de werkplek. Die ontwikkeling zien we steeds vaker. Veel producten worden bij ons in de werkplaats volledig op maat gemaakt. Het gemak wordt voor klanten steeds belangrijker."

Voor particulieren maakt Stevens Hout onder meer kasten en tafels op maat. Dat kan op verschillende manieren van Stevens. "Er zijn klanten die een kast op maat willen, maar de kast uiteindelijk zelf in elkaar willen zetten. Dan leveren wij een compleet bouwpakket, maar wij kunnen als bedrijf met onze deskundige medewerkers de kast ook volledig installeren op locatie. Dat geldt ook voor tafels, kozijnen en nog veel meer."


Versterking

Stevens Hout zoekt op dit moment op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider (zie vacature in deze special, red.). "We zijn een klein en enthousiast team en kunnen versterking gebruiken. Geen product is bij ons hetzelfde en dat maakt het werk juist uitdagend. Iedere dag is anders."

Meer informatie over Stevens Hout is te vinden op de website www.stevenshout.nl. Het bedrijf is daarnaast voor bestellingen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0478-588223. Een bestelling doorgeven via e-mail kan ook door een mail te sturen naar info@stevenshout.nl.

Afbeelding