Afbeelding
Foto: Vitelia

Vitelia Winkel bereikbaar

Ysselsteyn | Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de Vitelia Winkel in Ysselsteyn alleen nog geopend voor diervoeding en dierbenodigdheden. Alle overige producten zijn telefonisch te bestellen en op afspraak af te halen bij onze winkel aan de Peter Janssenweg 11 in Ysselsteyn.


"Natuurlijk blijven we gewoon zakelijk bezorgen met onze bezorgservice", legt bedrijfsleider Jeroen Huisman van Vitelia Winkel uit. "Zakgoedbestellingen vanaf 250 kilo en winkelgoedbestellingen vanaf 100 euro worden binnen een straal van 25 kilometer van onze winkel gratis bezorgd. Voor bestellingen die de klant zelf op komt halen, zal in onderling overleg een afspraak op datum en tijd worden gemaakt. Hierbij houden we ons vanzelfsprekend aan de RIVM-richtlijnen."


Telefonische bestellingen kunnen via 0478-544110 of per mail (winkelysselsteyn@vitelia.nl) worden doorgegeven. Meer informatie over Vitelia Winkel is te vinden via: www.viteliawinkel.nl.

Coƶperatie Vitelia bestaat in 2021 honderd jaar en die mijlpaal wil Vitelia gedurende dat jaar vieren met alle leden, medewerkers en overige stakeholders. Zodra de winkel weer open is voor publiek, zullen er mooie jubileum acties te vinden zijn.