Venray Big Business uitverkocht en verplaatst

Venray | Het nieuwe regionale ondernemersevent Venray Big Business is volledig uitverkocht voor standhouders. Organisator Robert Hoelen van Omzetters maakte dat afgelopen week bekend.


Maar er was nog meer belangrijk nieuws. Vanwege de situatie rondom corona is de oorspronkelijke datum van 25 maart niet haalbaar en wordt het evenement verplaatst naar woensdag 23 juni. De locatie blijft ongewijzigd: Schouwburg Venray. Hoelen startte in augustus met de werving van deelnemers en had de afgelopen maanden vele gesprekken bij MKB-bedrijven in de regio. “Al snel werd duidelijk dat er grote behoefte was aan een nieuwe ondernemersbeurs voor de regio. Het compacte eendaagse concept waarin exposure, kennisdeling, netwerkmomenten en gezelligheid samen komen bleek een schot in de roos.”

Afgelopen week werd de laatste stand gereserveerd waardoor er geen standruimte meer beschikbaar is. “Erg gaaf natuurlijk en het zegt ook wel iets over de grote behoefte die er is om elkaar weer live te ontmoeten. De bezoekers aan het b2b-event kunnen straks een grote variëteit aan bedrijven en diensten uit onze ondernemende regio op de beursvloer begroeten. Dit wordt gecombineerd met een ruim aanbod prikkelende lezingen die op verschillende plaatsen in de schouwburg verzorgd worden.” De huidige situatie rondom het coronavirus heeft Hoelen doen besluiten het evenement te verplaatsen naar woensdag 23 juni. “Eind maart zullen we het evenement niet zo kunnen organiseren als we beogen, daarom was verplaatsen de enige optie. Jammer, maar er is volop begrip onder de standhouders.”


Meer informatie via de website www.venraybigbusiness.nl.