Afbeelding
Foto: Roojboek

De jacht van auteur Will Dean

Venray | Tuva Moodyson, een dove verslaggever van een lokaal Zweeds krantje, is op zoek naar het verhaal dat haar carrière kan lanceren, in de hoop eindelijk het piepkleine dorp Gavrik te verlaten.


Twee lichamen liggen diep in de bossen bij een afgelegen Zweeds dorpje. Hun ogen ontbreken. Een web van leugens. Een onopgeloste moord van twintig jaar geleden. Kan Tuva de moordenaar te slim af zijn voor ze diens laatste slachtoffer wordt? Ze wil het graag geloven. Maar daarvoor moet ze haar ergste angsten overwinnen en diep de bossen in trekken. Kan Tuva de moordenaar te slim af zijn voor ze diens laatste slachtoffer wordt? Ze wil het graag geloven. Maar daarvoor moet ze haar ergste angsten overwinnen en diep de bossen in trekken. De jacht is het eerste deel in de ijzersterke nieuwe thrillerserie rondom de dove heldin Tuva Moodyson.

Will Dean woont in Zweden, waar de Tuva Moodyson-romans zijn ingesteld.

Dit boek is te koop bij Roojboek aan de Schoolstraat 38 in Venray, telefoon 0478-728000, of online te bestellen via de website www.roojboek.nl. Prijs: 21,99 euro.