Mandy van der Meer gaat yogalessen geven bij de Mariaschool
Mandy van der Meer gaat yogalessen geven bij de Mariaschool Foto: Chris Smits

Yoga mee met Mandy

Zakelijk Hobby & vrijetijd Ondernemers

Bergen | Dat de Mariaschool multifunctioneel inzetbaar is blijkt wel uit de nieuwste gebruikster. Vanaf 1 februari gaat de 48-jarige Mandy van der Meer starten met het geven van yogalessen in het voormalige schoolgebouw.

Al meer dan 20 jaar geeft de van origine uit Roelofarendsveen afkomstige Mandy rustige en zeer toegankelijke yogalessen. Daarnaast is ze ook gespecialiseerd in therapeutische massage. “Momenteel zijn we druk met de bouw van ons eigen spiritueel centrum ‘Artic Life Center’ aan de Rijksweg in Nieuw Bergen waar we hopelijk tegen de zomer onze eerste cursisten kunnen ontvangen”, vertelt Mandy vol trots. “Ik heb dit project samen met mijn partner Kevin opgezet en het moet een veelzijdig, spiritueel en holistisch centrum worden, waar we iedereen die daar behoefte aan heeft graag ontmoeten en willen begeleiden op een stukje van hun persoonlijke levenspad.”

Tot die tijd gaat Mandy vanaf 1 februari elke dinsdag en woensdag van 19.00 tot 20.15 uur en van 20.30 tot 21.45 uur lessen geven in de Mariaschool. “We hebben een heel fijn contact met de Dorpsraad en we zijn blij en dankbaar dat we gebruik kunnen maken van hun ruimte”, aldus Mandy.

Wil jij gratis een proefles bijwonen, dan kun jij je per e-mail aanmelden via info@articlifecenter.nl.