Vic Timmermans overhandigde de cheque van 500 euro
Vic Timmermans overhandigde de cheque van 500 euro Foto: Spokentochten Well

Spokentochten Well blij met bijdrage Rabobank

Algemeen Hobby & vrijetijd

Well | Het was een beetje feest bij de organisatie van de Wellse Spokentocht. Rabobank Noord Limburg was onder de indruk van de aanvraag van ledenraadslid Vic Timmermans voor een financiële bijdrage voor de Stichting Spokentochten Well. Ieder ledenraadslid en bankmedewerker mocht een goed doel uitkiezen voor een donatie van 500 euro als extra steuntje in de rug tijdens deze moeilijke tijden waarin de wereld bijna stil ligt. 

Vic benadrukte dat hij de medewerkers van de Spokentochten Well had uitgekozen omdat die helemaal uit vrijwilligers bestaat waarvan de kerngroep voor iedere Spokentocht ook nog eens zo’n 130 vrijwilligers extra weet te mobiliseren. Niet voor eigen ziel en zaligheid, maar voor zoveel mogelijk winst die weer rechtstreeks de gemeenschap in stroomt door schenkingen aan goede doelen of zoals onlangs het organiseren van een reanimatiecursus waar iedereen uit de verre omgeving kosteloos aan deel mocht nemen. 

Zo helpt ook de Rabobank Noord Limburg mee om de lokale leefomgeving te versterken om zo het verschil te maken. De bijbehorende cheque werd met gejuich ontvangen en zorgt voor een extra booster voor deze fijne organisatie. “Dankjewel Rabobank Noord Limburg voor deze geweldige bijdrage, we zullen het goed besteden”, aldus de stichting.

Gehoopt wordt dat er komend najaar eindelijk weer een spokentocht georganiseerd  kan gaan worden voor iedere organisatie die een spannend avontuur in de Wellse bossen niet schuwt. Op de website www.spokentochtenwell.nl leest u alles over de Wellse Spokentochten.