Ramon Jaspers en Jack Kandelaars stoppen uiterlijk einde seizoen
Ramon Jaspers en Jack Kandelaars stoppen uiterlijk einde seizoen Foto: Montagnards

Montagnards kan weer zoek naar een nieuw bestuur

Sport Sport

Nieuw Bergen | Ramon Jaspers en Jack Kandelaars leggen hun functies als respectievelijk voorzitter en secretaris van RKVV Montagnards uiterlijk aan het einde van het seizoen neer. Zij hebben dit besluit op de bestuursvergadering van maandag 10 januari 2022 bekend gemaakt. De beide bestuursleden zijn daarmee amper een jaar in functie geweest en kan de club onverwacht snel weer op zoek naar een nieuwe voorzitter en secretaris.

“Het heeft niets met de club of mijn liefde daarvoor te maken. Deze zal altijd blijven bestaan. Het afgelopen jaar heeft mij echter geleerd dat dit een functie is die eigenlijk niet geheel bij mij past. Hierdoor ben ik helaas tot het jammerlijke besluit moeten komen om uiterlijk aan het einde van het seizoen mijn taken als voorzitter neer te leggen. Ik hoop dat we binnen afzienbare tijd een geschikte opvolger zullen vinden en kunnen presenteren”, zo licht Jaspers toe.

“Aan het begin van mijn periode heb ik gezegd dat ik tijdelijk de functie als secretaris op mij neem dus niet voor de hele termijn”, zegt Kandelaars. Wegens persoonlijke redenen is de periode echter nog korter geworden dan ik had voorzien.”

Eerder deze week werd bekend dat na drie seizoenen de wegen van hoofdtrainer Jan Trienekens en Montagnards aan het eind van het seizoen zouden scheiden en de club ook al op zoek moet naar een nieuwe coach.

Zowel Ramon Jaspers als Jack Kandelaars werden vorig jaar op de algemene ledenvergadering van 26 maart 2021 officieel benoemd en vormen samen met penningmeester Patrick Robben het dagelijks bestuur van de club.