Afbeelding
Foto: Vrouwen Maasduinen

Vrouwen Maasduinen met (hoop)vol programma 2022

Algemeen Hobby & vrijetijd

Nieuw Bergen | De vereniging Vrouwen Maasduinen heeft vol goede moed weer een mooi programma van activiteiten gemaakt voor dit kalenderjaar. Het is te hopen dat deze ook allemaal doorgang kunnen vinden en dat corona dit maal geen roet in het eten zal gooien.

De aftrap van het nieuwe jaar staat gepland op woensdag 9 februari met de jaarvergadering en aansluitend kienen. In de loop van 2022 zullen er uitstapjes zijn met fietstochten, excursies en wandelingen, maar ook interessante avonden met lezingen en muziek.

Zin gekregen in deze activiteiten? Meld je dan nu aan via vrouwenmaasduinen@gmail.com. Het lidmaatschap bedraagt 30 euro per kalenderjaar en √©√©nmalig 10 euro inschrijfgeld bij aanmelding. Je bent altijd van harte welkom en wil je liever eerst een keertje komen kijken, ook dat is te allen tijde mogelijk. Hou er rekening mee dat daar wel kosten aan verbonden zijn. Voor niet leden geldt een andere (hogere) eigen bijdrage dan voor de leden. Mocht je echter besluiten om lid te worden nadat je aan een activiteit hebt deelgenomen, dan krijg je het verschil terugbetaald.