Dhr. Robben ontvangt een bloemetje van Dorpsbelangen voorzitster Mr. Ester Jansen
Dhr. Robben ontvangt een bloemetje van Dorpsbelangen voorzitster Mr. Ester Jansen Foto: Dorpsbelangen

Robben unaniem verkozen tot lijststrekker Dorpsbelangen

Algemeen Politiek

De leden van Dorpsbelangen Bergen Limburg hebben ter afsluiting van het jaar 2021 Patrick Robben uit Afferden unaniem verkozen tot lijsttrekker van Dorpsbelangen bij de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

De 50-jarige Robben heeft een track-record als accountant bij de grotere accountantskantoren Arthur Andersen en Ernst & Young en heeft als Management Consultant gewerkt voor onder andere Ahold, Shell, Campina en Deutsche Bank dochter Euler Hermes. Hij heeft al vier jaar raadservaring in de gemeente Bergen voor KERN en is tevens voorzitter van het Audit Comité in de gemeente geweest.

Dhr. Robben is als zelfstandige ondernemer gevestigd met een Handels- en Consultancy bedrijf genaamd Tracoli. Sinds mei 2020 is hij penningmeester van R.K.V.V. Montagnards uit Nieuw Bergen. Bestuurscultuur en veranderingsmanagement is een speerpunt gezamenlijk met een socialer beleid waarbij de Bergse Burger weer meer centraal komt te staan en tevens het aanjagen van het lokale woon- en arbeidsklimaat een prioriteit wordt.

De kieslijst voor Dorpsbelangen wordt deze maand bekend gemaakt.