Alle data onder coronavoorbehoud
Alle data onder coronavoorbehoud Foto: Lauf Racing

Lauf Racing Team gaat voor het NK

Siebengewald| De coronabesmettingen waren aan het dalen in Nederland en er werd groen licht gegeven voor de evenementen. Dat betekende dat het autocross seizoen weer mocht beginnen. Lauf Racing Team heeft besloten om dit jaar slechts één weekend van de Autocross Masters te rijden en voor de rest van dit jaar voor het NK-kampioenschap te gaan.

Helaas was er voor de eerste wedstrijd nog geen toegang voor publiek maar het team hoopt dat daar heel snel verandering in komt en de fans weer allemaal welkom zijn op de cross. Tijdens het weekend in Terwolde op 3 en 4 juli werd de aanhang door middel van de Lauf Racing Team-Facebookpagina op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en uitslagen. En wat voor uitslagen. Lauf Racing Team begon het nieuwe autocrossseizoen geweldig. Het eerste en enige weekend dat het team meedeed aan de Autocross Masters werd vorige week zondag 4 juli tijdens de halve finale in Terwolde afgesloten met een mooie eerste plaats voor Danny Lauf. De rest van het programma moest noodgedwongen worden afgelast vanwege de hevige regenval.

“We houden jullie natuurlijk ook op de hoogte van de toekomstige ontwikkelingen wat betreft toegang voor publiek! Wij zijn er klaar voor en hebben er meer dan ooit weer heel veel zin in”, aldus Lauf Racing Team.