Coronaproof tablet les in het OCB
Coronaproof tablet les in het OCB Foto: Chris Smits

Computerclub de hele zomer open

Nieuw Bergen | De Computerclub KBO Bergen blijft deze zomer gewoon open dus ook in de maanden juli en augustus. Op elke woensdag is van 13.30 tot 16.00 uur de gratis inloop geopend voor als u een probleem heeft met het gebruik van smartphone, tablet of laptop. De vrijwilligers proberen u dan meteen te helpen. Is uitgebreide hulp gewenst dan kan daarvoor een afspraak voor een Individuele Begeleiding worden gemaakt, die eveneens gratis is.

"We moeten natuurlijk afwachten hoe de nieuwe coronavariant zich gaat verspreiden en of er daardoor weer nieuwe richtlijnen en maatregelen worden afgekondigd door het kabinet, maar voorlopig ziet het er naar uit dat we deze zomer gewoon weer hulp kunnen bieden om de mensen wegwijs te maken in de digitale wereld van computerland."

De Computerclub verricht geen reparaties en bij bezoek aan het OCB dienen de geldende coronamaatregelen in acht genomen te worden. Ook de Help Desk van de Computerclub KBO Bergen is in juli en augustus bereikbaar. Heeft u problemen met het gebruik van smartphone, tablet of laptop? Bel dan 06 - 4157 9250 op werkdagen tussen 10.00 - 17.00 uur.