Samen onderweg met de duofiets
Samen onderweg met de duofiets Foto: eigen

Duofiets algemeen ter beschikking

Nieuw Bergen | Al enkele jaren beschikt Maasduinen Staete over een elektrische duofiets. Deze fiets is zeer geschikt voor mensen die
het fijn vinden om te fietsen, maar waarbij dit zelfstandig niet meer lukt. Bewoners van het verzorgingshuis maken onder begeleiding van een vrijwilliger hier graag gebruik van. Vanaf nu stelt Maasduinen Staete de fiets ook beschik-baar voor alle inwoners van de gemeente Bergen.

Maasduinen Staete wil dus iedereen de mogelijkheid geven om gebruik te maken van de duofiets en stelt deze dan ook graag beschikbaar. Voor het gebruik van deze fiets wordt een kleine bijdrage van 5 euro gevraagd. Op dinsdag en zaterdag vanaf 16.30 uur is de duofiets beschikbaar om te reserveren voor extern gebruik. Ook zijn er buiten deze tijden moge-lijkheden om te reserveren.

Fietsmaatjes
Maasduinen Staete is altijd op zoek naar vrijwilligers die fietsmaatje willen worden. Als fietsmaatje wordt u gekoppeld aan één van de bewoners van Maasduinen Staete. Er zal altijd een instructie plaatsvinden voordat u als vrijwilliger voor de eerste keer op pad gaat met de duofiets.
Voor meer informatie en reserveren kunt u contact opnemen met Dien van Dinter. Dit kan per e-mail via dien@bergenbeweegtnatuurlijk.nl maar ook telefonisch via:
06 - 275 59 088.