Patrick van den Aker (namens KiKa) en een medewerker van Jan Linders
Patrick van den Aker (namens KiKa) en een medewerker van Jan Linders Foto: Project Kika

Kika statiegeldactie

Nieuw Bergen | In de maand december konden de klanten van de Jan Linders Supermarkt in Nieuw Bergen hun statie-geldbonnetjes doneren aan de gezamenlijke actie Eetwinkel voor KiKa. Dit heeft het mooie bedrag van 219 euro opgeleverd voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

In de gemeente Bergen zijn Eetwinkel De Frietkroam in Siebengewald en Eetwinkel het Eendje in Afferden gevestigd. Zodra het allemaal weer kan en mag, gaat Project Eetwinkel Kika gezamenlijk met de eetwinkels enkele leuke en toepasselijke acties binnen de gemeente uitrollen, om zo aandacht te geven aan de actie voor KiKa.

Klanten Jan Linders
in Bergen doneren
219 euro aan KiKa

In september vorig jaar kondigen de beide Eetwinkels in Siebengewald en in Afferden aan zich in te gaan zetten voor KiKa. Voor het samenwerkingsverband Eetwinkel zijn gastvrijheid en beleving erg belangrijk en daarnaast neemt Eetwinkel haar maatschappelijke rol erg serieus. In samenwerking met twee Run For KiKa Marathondeelnemers Samantha Spaan en Patrick van den Aker is het plan om de komende jaren geld in te zamelen voor dit goede doel.

"We zijn bezig om meer acties te realiseren, en zodra corona het toelaat willen we daar duidelijkheid over naar buiten brengen", aldus Patrick van den Aker.

De initiatiefnemers willen graag Jan Linders in Nieuw Bergen maar vooral ook de vrijgevige klanten heel hartelijk bedanken.