Goede Doelen Week Well overhandigde een mooie cheque
Goede Doelen Week Well overhandigde een mooie cheque Foto: Stg. Speelvoorziening Well

Mooie cheque voor SSW

Well | Op zaterdag 17 oktober heeft Stichting Speelvoorziening Well een mooie cheque mogen ontvangen uit handen van de organisatie van de Goede Doelen Week Well (GDWW). Het goede doel 'Jantje Beton' had dit jaar een opbrengst van maar liefst € 354,25 en werd dit jaar geschonken aan Stichting Speelvoorziening Well, die daar bijzonder blij mee was.

“Hartelijk bedankt organisatie GDWW en al degenen die Jantje Beton een warm hart toe dragen. Want zeg nou zelf, wat er ook speelt in een land, laat het vooral de kinderen zijn”, aldus de stichting op haar Facebookpagina.


Stichting Speelvoorziening Well werd opgericht in 1995 met als doel het realiseren en in stand houden van goede speelvoorzieningen in Well. Met een aantal enthousiaste vrijwilligers draagt de stichting zorg voor de twee speeltuinen in Well.

"We zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en zorgen samen met de gebruikers dat de speeltuinen veilig en netjes blijven."

Wil jij ook helpen en een steentje bijdragen aan de speelvoorzieningen in Well, dan hoort de stichting dat graag. Speelvoorziening Well zoekt nog vrijwilligers die samen een oogje in het zeil willen houden op speeltuin De Bosrand en speeltuin ‘t Huukske.


Voor meer informatie stuur een e-mail naar: speeltuinwell@gmail.com