Steeds meer services bij Servicepunt Maasduinen
Steeds meer services bij Servicepunt Maasduinen Foto: Chris Smits

Servicepunt óók voor lokale ondernemers


Nieuw Bergen | Vanaf nu kun je bij Servicepunt Maasduinen op plein Mosaïque in Nieuw Bergen ook terecht voor cadeaubonnen van diverse lokale ondernemers.

Steeds meer lokale ondernemers ontdekken de mogelijkheden van Servicepunt Maasduinen. Was je al langer welkom voor je DHL-pakketje, de slijterijservice of je kapotte schoen, vanaf nu ben je ook voor cadeaubonnen van verschillende ondernemers uit de gemeente Bergen bij Servicepunt Maasduinen op de juiste plaats.


Claudia van Puur bloemen & planten heeft samen met Servicepunt Maasduinen naar een oplossing gezocht om haar klanten toch te kunnen bedienen tijdens de vakantiesluiting van haar bloemenzaak aan plein Mosaïque. En ook Bianca Jans van dorpshuis en lunchroom De Mariaschool in Bergen wil haar klanten niet teleurstellen tijdens haar vakantie. Binnenkort komen er ook nog pannenkoekenbonnen, ijsvouchers en nog veel meer bij.


Cadeaubonnen
Servicepunt Maasduinen heeft cadeaubonnen liggen in verschillende prijsklassen. Betalen kan ter plekke digitaal, gemakkelijk, veilig en snel. Voorwaarde is wel dat je de beschikking hebt over een smartphone om digitaal te kunnen afrekenen.


Toerisme
Voor de toeristische ondernemers is Servicepunt Maasduinen de fysieke schakel tussen het regionale aanbod en de toerist. Van wandel- fiets- en paardrijroutes tot informatie over wat er allemaal te doen is in de regio kun je bij Servicepunt Maasduinen terecht.

Steeds meer services bij Servicepunt Maasduinen
Cadeaubonnen feestelijk verpakt