Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal



Euregio Rijn-Waal organiseert weer de jaarlijkse fotowedstrijd. Dit jaar is het thema ‘Samen sterker’. Als inwoner van deze regio kunt je met jouw mooiste foto’s meedoen. Om deel te nemen moeten de foto’s betrekking hebben op het thema.

De afgelopen periode heeft ons laten inzien dat samenzijn niet zo vanzelfsprekend is als we altijd dachten. Iets afspreken en naar het werk gaan was niet mogelijk. Maar samen zijn we er wél in geslaagd om het coronavirus terug te dringen. Hoe heb je de afgelopen tijd ervaren en wat heb je gemist?
Je kunt maximaal drie foto’s inzenden en deze digitaal of afgedrukt (min. formaat 13 x 18 cm) opsturen, voorzien van titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mailadres. Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal maakt samen met inwoners een selectie. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en uit Duitsland worden met een geldprijs van 200 en 100 euro beloond. Stuur je foto's voor 1 oktober 2020 digitaal naar info@euregio.org of in een envelop onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’ naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ‘s-Heerenberg. De winnaars krijgen begin december bericht en de uitslag is bindend. Voor alle ingeleverde foto´s verkrijgt de Euregio Rijn-Waal de gebruikersrechten onder naamsvermelding van de fotograaf. De ingeleverde foto´s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal. Meer info op www.euregio.org/fotowedstrijd2020.