Nieuwe locatie voor Hondenschool Peace4Dogs
Nieuwe locatie voor Hondenschool Peace4Dogs Foto: Paulien Vreede

Peace4Dogs verhuisd

Nieuw Bergen | Het was alweer de tweede keer dat Paulien Vreede van hondenschool Peace4Dogs haar opwachting maakte in de tuinen van Maasduinen Staete in Nieuw Bergen. De eerste keer was op 17 april en dat was zo goed bevallen dat ze nogmaals werd uitgenodigd om de bewoners een prettige en gezellige afleiding te bezorgen. Samen met haar team van cursisten en vrijwilligers verzorgde zij op vrijdag 22 mei wederom een leuke demonstratie waarbij de honden allerlei opdrachten vervulden en kunstjes vertoonden. Dit tot groot vermaak en hilariteit van de bewoners van het zorgcomplex die in deze coronatijd toch veelal in eenzaamheid en afzondering hun dagen door moeten komen.

Ook had Paulien Vreede nog een nieuwtje, want de hondenschool die tot voor kort was gevestigd aan de Siebengewaldseweg is verhuisd naar Aijen aan de Aijerdijk 3 bij de kruising met de Holshaeg. Ze waren daar al vanaf 1 mei klaar om weer te starten maar door de coronacrisis moest dat nog even worden uitgesteld. Inmiddels voldoet de hondenschool aan alle door het RIVM gestelde eisen en gaan ze binnenkort beginnen met kleinere groepjes geheel volgens de corona richtlijnen.

Paulien over zichzelf en haar passie: "Samen met een fantastisch team van gepassioneerde en enthousiaste vrijwilligers run ik Hondenschool Peace4Dogs, met liefde voor de hond."

Afbeelding