Aangepaste spreekuren Huisartsenpraktijk Maasoever

Op advies van het Regionaal Crisiscentrum voor huisartszorg zijn vanaf maandag 16 maart de spreekuren van de huisartsenpraktijk Maasoever op de locaties in Bergen en Well aangepast. Afhankelijk van het verloop van de coronacrisis en eventuele nieuwe richtlijnen wordt de komende drie weken als volgend te werk gegaan:

De gewone controle afspraken (bij de praktijkondersteuner, assistente of huisarts), voor bijvoorbeeld controle van bloeddruk of suikerziekte, zullen vervallen.

Geplande gesprekken bij praktijkondersteuner GGZ gaan vooralsnog door. De assistente zal telefonisch contact opnemen als deze verplaatst worden.

De locaties aan de Kasteellaan in Well en aan het Rembrandtplein in Bergen zullen open blijven, maar alleen als u, na telefonisch contact, een afspraak hebt gekregen. Kom dan alleen of met maximaal één begeleider.

Indien u klachten heeft van de luchtwegen en/of koorts zal de assistente u telefonisch advies geven. Is er een medisch onderzoek nodig, dan kan u gevraagd worden om naar het speciale regionale huisartsenspreekuur te gaan. Dat is op de huisartsenpost aan het Spoedplein van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Weg door Jonkerbos 8 in Nijmegen.