Activiteiten 75 jaar vrijheid

In Siebengewald is er op 7 en 8 maart in MFC De Klaproos een tentoonstelling getiteld 'Grens en Oorlog'. De openingstijden zijn op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

In Wellerlooi zijn er op zaterdag 7 maart in en rondom 't Luukske diverse activiteiten, die beginnen om 14.00 uur en de dag wordt afgesloten met een verbroederingsconcert dat zijn aanvang heeft om 17.30 uur.

Eveneens op zaterdag 7 maart is er om 10.30 uur een dienst in de Sint Petruskerk in Bergen. Aansluitend wordt er een monument onthuld op het kerkhof aldaar. Ook wordt er een fototocht uitgezet in het gebied Aijen-Bergen.

Ook in april en mei zijn er nog vele activiteiten die in het kader staan van 75 jaar vrijheid. Zo zal er op zaterdag 4 april een bevrijdingsconcert en een gemeentelijk korenconcert plaatsvinden in Siebengewald en staat de Mariaschool in Bergen datzelfde weekend centraal tijdens allerlei georganiseerde activiteiten en bezienswaardigheden over de Tweede Wereldoorlog.

In Well zullen tijdens het weekend van 17, 18 en 19 april activiteiten plaatsvinden in de Sint Vituskerk, het historisch kerkhof en natuurlijk in MFC De Buun.