Sandra helemaal in haar nopjes
Sandra helemaal in haar nopjes Foto: Chris Smits

Sandra jaagt droom na

Nieuw Bergen | De 32-jarige Sandra Broekman jaagt haar droom na en wil vanaf maart gaan starten als gastouder bij haar thuis. Sandra woont samen met Marcel en hun dochter Sanne en is momenteel werkzaam als onderwijsassistente. Zij is gediplomeerd onderwijsassistente en
sociaal pedagogisch medewerker niveau 4.

Gastouderopvang Het Eekhoorntje is gevestigd aan de Eekhoornstraat in Nieuw Bergen en werkt samen met 'Gastouderbureau Zorg voor mijn Kind'.

"Een gastouder moet zorgen voor de basisbehoeften van een kind, waarbij de verzorging, liefde en veiligheid voorop staan. Ik zorg voor een veilige en schone omgeving, gezonde voeding en voldoende rust en beweging", aldus Sandra. "Bij Het Eekhoorntje hebben we ook een huisdier, Spike de jackrussel, maar als ouders liever niet hebben dat hun kind contact heeft met de hond dan respecteren wij dat en wordt Spike in een andere ruimte geplaatst."

Bij Het Eekhoorntje wordt ook graag buiten gespeeld. Sandra streeft ernaar om als het kan elke dag even een frisse neus te halen. De tuin is voorzien van een grote trampoline, glijbaan, fietsjes, step, ballen, schommels en nog veel meer, en in de omgeving zijn er ook nog diverse speeltuintjes.

Bent u geïnteresseerd in opvang bij gastouder Het Eekhoorntje neem geheel vrijblijvend contact op via e-mail: het-eekhoorntje@outlook.com