Claudia Jaspers - Puur bloemen & planten
Claudia Jaspers - Puur bloemen & planten Foto: Chris Smits

PUUR groeit en bloeit

Nieuw Bergen | PUUR bloemen & planten gaat verhuizen. Door de ontwikkeling van met name de afgelopen maanden is de bloemenwinkel van Claudia Jaspers aan de Raadhuisstraat uit haar huidige jasje gegroeid en gaat Claudia nu een nieuwe uitdaging aan. De zaak is vanaf 29 februari vinden op plein Mosaïque, naast 'Sowieso, gewoon leuk'.

De opening van de nieuwe zaak is precies op de dag acht jaar geleden dat Claudia begon met haar bloemenwinkel in Nieuw Bergen. Dankzij haar creativiteit, vriendelijkheid en behulpzaamheid werd zij een bekend en gewaardeerd bloemist in de regio. Haar vakopleiding als bloemist en daarbij de studie 'Interieur en Bouwkunde' is de solide basis van haar onderneming.

Over de verhuizing is goed nagedacht en is Claudia niet over een nacht ijs gegaan. Een combinatie van noodzaak, perspectief en mogelijkheden die zich aandienden zorgde ervoor dat de beslissing om te gaan verhuizen werd genomen.

In 2012 begon Claudia met PUUR bloemen & planten, "met drie tafels en een bloemenhoek", wat in de loop van de jaren uitgegroeide tot een goed gevulde winkel. "Nu is het tijd voor een volgende stap. Het assortiment zal voorlopig blijven zoals het was maar wel met een uitgebreider bloemenaanbod." Met carnaval is PUUR altijd gesloten. Daar worden wat verhuisdagen aangeplakt zodat de nieuwe zaak geopend kan worden op zaterdag 29 februari.