Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Beleving van dichtbij? Bezoek ons festival!

Wilt u de koers van dichtbij beleven? Met vrienden, familie of het gezin in feestelijk ambiance genieten van deze dag waar de wielersport centraal staat? Bezoek dan ons festival terrein aan de stationsweg in Venray!

Dit terrein is vrij toegangelijk waar u terecht kunt voor gezelligheid. Er is een mogelijkheid om te smullen waar hapjes en drankjes worden aangeboden, zodat u welvoldaan van de sfeer kunt proeven. En wat voor een sfeer... De huldiging vind hier plaats, dus spektakel van zeer dichtbij!

Daarnaast worden enkele duurzaamheid oplossingen van erkende ondernemers uit Venray en omstreken op het festival terrein tentoongesteld. Dus altijd al eens inzicht willen hebben in wat Venray kan betekenen voor u op het gebied van duurzaamheid? Ook dat thema is verwerkt in een feestelijkse stemming.

Wil u net dat beetje meer? Letterlijk één stap verder om de passie van deze sport te ervaren? Koop dan een kaartje voor ons VIP dorp, dat aansluitend grenst aan het festival terrein. Voor nog geen €100 ontmoet u hier andere wielersportliefhebbers, kenners en wordt u totaal ontzorgt met hapjes en drankjes.

Dus waar wacht u nog op? Omcircel 16 augustus 2019 in uw agenda! We kijken uit naar uw bezoek

Afbeelding