Afbeelding
Foto: eigen foto

Lionsclub Venray verrast Zorggroep

Venray | De bewoners van de verschillende locaties van de Zorggroep Venray werden maandag blij verrast met een aardige kaart. Op initiatief van de Lionsclub Venray zijn er meer dan 120 persoonlijke, handgeschreven groeten van Lionsleden aan deze mensen gestuurd.


Het zijn moeilijke tijden voor de bewoners van de Zorggroep-locaties, als niemand de instelling mag bezoeken en direct contact met familie en vrienden niet mogelijk is. Daarom wilden de leden van Lions Club Venray juist hen aan de vooravond van Kerstmis een hart onder de riem steken door ze te laten weten dat er mensen zijn die aan ze denken. ‘Het hoeft daarvoor niet per se kerst te zijn, maar kerst is wel een mooi moment voor deze blijk van waardering. Waardering omdat iedereen het geweldig goed volhoudt in deze eenzame tijd. De kaart is een opkikker en geeft energie en moed. Naast waardering voor de bewoners onderstreept dit uiteraard ook de waardering die er is voor het verzorgend personeel van de verschillende huizen’, meldt Lionsclub Venray.


De coronaproof overhandiging van de kaarten aan een van de bewoners, mevrouw Hermans, vond plaats bij de Mulder in Veltum.