Afbeelding
Foto: JDS

JDS verspreidt kerstgedachte

Venray | JDS bedrijfsautomatisering heeft onlangs de zorginstellingen in de gemeente Venray verrast met een kerstattentie. De instellingen ontvingen allemaal een aantal kerststollen waar het personeel en de bewoners samen van kunnen genieten.


"Wij willen in deze bijzondere tijden graag maatschappelijk een steentje bijdragen, daarom hebben wij ervoor gekozen om de zorginstellingen in de gemeente Venray een hart onder de riem te steken", zegt Julian Hendriks, algemeen directeur van JDS bedrijfsautomatisering.

De kerststollen zijn een jaarlijkse traditie bij JDS en worden normaliter in het zakelijke netwerk uitgedeeld om de kerstgedachte over te dragen. "Dit jaar willen wij onze kerstgedachte niet alleen in het zakelijke netwerk overdragen, maar ook aan de mensen die het goed kunnen gebruiken. De zorginstellingen in de gemeente Venray hebben wij afgelopen zomer ook al verrast met een activiteitenpakket, de kerstgedachte kan dan vanzelfsprekend niet ontbreken."


Voedselbank

Hendriks legt uit dat hij het belangrijk vindt dat niemand wordt vergeten. "Wij vinden het belangrijk om er in tijden zoals deze voor elkaar te zijn. Door het uitdelen van kerststollen denken wij dat er toch weer wat vreugde wordt verspreid en dragen wij bij aan de gedachte van 'samen sterker'. Vanwege de strengere maatregelen momenteel zullen wij dit jaar ook een donatie doen aan de voedselbank om op deze manier nog meer mensen een hart onder de riem te kunnen steken."

Naast het verspreiden van de kerstgedachte binnen het zakelijke netwerk en in de maatschappelijke kringen krijgen ook de medewerkers van JDS de mogelijkheid om kerststollen uit te delen aan zelf gekozen goede doelen of mensen van wie zij weten dat ze het momenteel wat moeilijker hebben. "Samen staan wij sterker en hopelijk kunnen wij hiermee anderen inspireren ook bij te dragen aan deze gedachte.”

Afbeelding
Afbeelding