Afbeelding
Foto: Eigen foto

Respect On timmert aan de weg

Venray | Sinds november 2020 is het project Respect On overgedragen aan een platform van ambassadeurs, een platform gevormd door diverse maatschappelijke en culturele organisaties in Venray.


Binnen dit platform is een kernteam samengesteld, dat het platform gaat vormgeven en faciliteren. Het kernteam bestaat uit: Robert Westheim (coördinator en pr/communicatie), Angélique Bötzel (secretariaat), Amina Sebbar (fondswerving en financiën), Leo Heldens (fondswerving en financiën), Carla Thielen (fondswerving en financiën), Stephan Bogdanski (pr en communicatie) en Alia Achour (pr en communicatie).

‘Een sterk en divers team dat het werk van Respect On voortzet, en het platform van ambassadeurs wil gaan uitbouwen. Met de doelstelling om het onderwerp respect verder uit te dragen en de dialoog te bevorderen tussen en onder alle inwoners van Venray. Respect On is er voor iedereen in Venray, ongeacht afkomst, huidskleur, geloof, geaardheid of beperking', meldt coördinator Robert Westheim. De ambassadeurs van Respect On zijn de gemeente Venray, Stichting Coming Inn, Bureau IKVA, BiblioNu, Jong Nederland Venray, Mondiaal Platform, Venray in Dialoog, Synthese, JSP, Raaijland College, Match voor Vrijwilligers, Gehandicaptenplatform Venray, Activiteitencentrum Injaz en JOC Ysselsteyn/Volksbund. ‘Denkt u na het lezen van, ja! Dat is ook iets voor onze organisatie of bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op', aldus Westheim. ‘Hoe meer organisaties of bedrijven zich aansluiten bij Respect On, hoe krachtiger wij samen respect kunnen uitdragen in Venray'. Respect On is te bereiken via respecton@cominginn.nl.

Foto: Het kernteam van Respect On.