Afbeelding
Foto: Marcel Hakvoort

Kerstgevoel Angels Rule

Ysselsteyn | Vocal Group Angels Rule had dit jaar grootse plannen voor het jaarlijkse kerstconcert. Naast twee concerten in Cuijk zouden ze ook drie keer te zien zijn geweest in de schouwburg van Venray.


Helaas gooien de maatregelen rondom corona roet in het eten. Schouwburg Venray blijft nog even dicht, in Cuijk is er plaats voor in totaal 180 bezoekers. En omdat er maar 30 mensen per concert zijn toegestaan, treedt Angels Rule zes keer op, verdeeld over twee dagen. Normaliter worden er zo’n 1000 kaartjes voor hun Sparkling Christmas concerten verkocht. En om toch te voldoen aan de vraag gaat Angels Rule livestreamen. "We gaan niet bij de pakken neer zitten", zegt Roel Verheggen, de zanger van Angels Rule. Zangeres Caroline Ermers: "We willen mensen ondanks of juist in deze tijden toch dat warme kerstgevoel geven, al zijn dat er maar 180."

De afgelopen jaren is het kerstconcert voor veel mensen een traditie geworden." "Van veel mensen horen we dat Kerstmis echt begint bij ons kerstconcert", aldus Marlies Driessen. Ook de leden van Angels Rule kijken ieder jaar weer uit naar deze concerten en beginnen al ver van tevoren met het instuderen van kerstliedjes. "Omdat de 180 kaarten uitverkocht waren en we toch zoveel mogelijk mensen willen laten genieten van ons concert besloten we het concert te gaan live-streamen", legt Anneke Miggiels uit. "Op die manier willen we ons publiek dat vanuit thuis kijkt dat kerstgevoel geven."

De zes optredens in Cuijk zijn uitverkocht. Het concert op zaterdag 19 december om 21.00 uur is live te streamen. Kaartjes met daarin unieke livestreamtickets zijn te koop via www.angelsrule.nl en kosten tien euro. Mensen met een livestreamticket krijgen ook de gelegenheid het concert later nog eens terug te kijken.


Foto: Marcel Hakvoort.