Kerstdiner Ronde Tafel voor toppers

Venray | Ronde Tafel 160 Venray – Horst staat reeds een aantal jaren in december met haar Wensboom op de pleinen in Venray en Horst. Op deze manier halen de leden jaarlijks wensen op voor een medemens die het verdient om in het zonnetje gezet te worden.


Dit jaar hebben de leden van de Ronde Tafel gekozen voor een iets andere invulling. Geheel coronaproof kunnen inwoners van de gemeenten Venray en Horst aan de Maas in het zonnetje gezet worden middels een kerstdiner. Het enige wat daarvoor nodig is, is een opgave via de website www.wensboom160.nl.


Iemand komt in aanmerking voor een kerstdiner als hij/zij genomineerd wordt via de website mét een goede onderbouwing. Dat zal in deze uitdagende tijd niet de grootste opgave zijn.


Uitdagende tijd

Het is een immers een uitdagend jaar voor iedereen. Afscheid van geliefden, toekomstplannen die in de war worden gegooid of kleine teleurstellingen die maar moeilijk te verwerken waren. Ook steken er overal mooie initiatieven de kop op.


Acties

Van bloemenacties tot steunbetuigingen aan de hulpdiensten of een boodschap doen voor de buren. Veel inwoners van de gemeenten Venray en Horst aan de Maas laten zich in dit opzicht van hun beste kant zien. Allemaal voorbeelden van een goede onderbouwing waarmee je iemand mag aanmelden voor een verrassend lekker kerstdiner voor twee personen.

In het zonnetje met een kerstdiner voor twee personen

Via de website www.wensboom160.nl kan 'iemand die het verdient' aangemeld worden voor een kerstdiner voor twee personen. Aanmelden kan tot en met aankomende zondag 13 december. De kerstdiners worden op donderdag 24 december voorbereid en mogen thuis tijdens de kerstdagen afgemaakt worden.