Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Vakantiedans in de kerstvakantie

Venray | "Vakantiedans is een superleuke activiteit in de kerstvakantie. Ook niet-leden van Danshuis Venray kunnen meedoen. Op 28 en/of 29 december kun je de hele dag komen dansen, zingen, knutselen, spelletjes doen en nog veel meer. We starten om 10.00 uur en om 15.30 uur is het tijd voor de presentatie. Deze wordt natuurlijk gefilmd. Om 16.00 uur eindigen we de kunstendag." Dat meldt eigenaresse Myrna van Rens van Danshuis Venray enthousiast.


De groep wordt verdeeld in groepen op leeftijden. "Voor de allerjongsten is er voldoende begeleiding, we gaan het knus en gezellig maken met een leuke kerstbengeldans en er worden er kerstkronen gemaakt. Tussendoor is er tijd in de relaxhoek. Voor de oudste kids is er een speciale tik tok workshop, gaan we cakejes versieren en zijn er diverse dansworkshops. Zij mogen ook zelf creatief aan de slag met dansen en spelletjes. Onze docenten staan garant voor een onvergetelijke dag vol vriendschap en plezier. Tussendoor eten we gezellig samen. Eventuele dieetwensen kunnen worden opgegeven op het inschrijfformulier", besluit Van Rens.


Kosten

De kosten voor deelname aan één vakantiedansdag bedragen 20 euro (incl. eten en drinken). De deelnamekosten voor twee dagen bedragen 30 euro (incl. eten en drinken).


Aanmelden

Vanwege de huidige coronamaatregelen worden de groepen dit jaar kleiner, dus het is van belang om tijdig aan te melden voor de vakantiedansdag. Aanmelden kan gemakkelijk via de website www.danshuisvenray.nl.


Meer informatie

Danshuis Venray is gevestigd aan de Heuvelstraat 4 in Venray. Voor vragen of meer informatie kun je een mail sturen naar info@danshuisvenray.nl en natuurlijk is er ook meer te vinden op de website www.danshuisvenray.nl.