Boompjes, restaurant, Overloonm
Boompjes, restaurant, Overloonm Foto: Eigen foto

Boompjes voor Thuis

Overloon | Het contrast is groot. Vorig jaar liepen de gasten de deur plat bij Boompjes Restaurant in Overloon en nu zijn de deuren van het restaurant al wekenlang gesloten tijdens de tweede lockdown. Jaap en Veronique Volman richten zich daarom op afhalen en en bezorgen, wanneer het echtpaar weer gasten mag ontvangen is nog niet duidelijk. "We hebben ook met Kerstmis weer een speciaal afhaal- en bezorgmenu. Wij houden er rekening mee dat we pas in 2021 weer gasten mogen ontvangen", vertelt Jaap Volman. "Mocht het zo zijn dat we tóch open mogen met kerst, dan staan we natuurlijk in de startblokken."

Toch is er ook mooi nieuws voor Boompjes Restaurant. Het restaurant is namelijk verkozen in de top100 beste groenterestaurants ter wereld. Boompjes Restaurant is gestegen naar plek 88 en staat tussen negen Nederlandse restaurants die tot de top van Nederland behoren. "Daar zijn we vanzelfsprekend erg trots op. Drie jaar geleden hebben we ervoor gekozen om aan groenten net zoveel aandacht te geven als aan vis en vlees en je kunt wel stellen dat die keuze nu zijn vruchten begint af te werpen. We behoren tot de beste van de wereld en dat blijft een onbeschrijfelijk gevoel en we proberen ons nog dagelijks te verbeteren."

De mooie mijlpaal zouden Jaap en zijn partner Veronique graag groots vieren, maar dat zit er dus even niet in. "Wel is het nog steeds mogelijk om Boompjes voor Thuis af te halen of te laten bezorgen. Je kunt thuis in een handomdraai een vier- of vijfgangenmenu op tafel zetten met een duidelijke beschrijving. We krijgen veel positieve reacties op onze menu's dus dat is wel prettig. Het kost de mensen thuis niet veel moeite om de gerechten af te maken."
Daarnaast bezorgt Boompjes Restaurant ook warme gerechten van de brasseriekaart. "En van donderdag tot en met zondag bereiden we sushi op bestelling!" Meer informatie over Boompjes Restaurant is te vinden op de website www.boompjes-restaurant.nl. Bestellen kan via telefoonnummer 0478-642227