Afbeelding
Foto: Eigen foto

Drive in Sinterklaasshow bij Asteria

Venray | Geniet aankomend weekend met je kinderen van de spectaculaire ‘Drive In Sinterklaasshow’ bij Asteria! Het is een spannende show, verdeeld over drie ruimtes in een grote trailer. Lukt het de kinderen om alle cijfers te raden, en sinterklaas te bevrijden uit de kluis?


Tijdens de show kun je de auto voor de trailer parkeren en zo vanuit de veiligheid van de eigen auto een show bekijken, inclusief interactie! Het geluid is draadloos in de auto te ontvangen, dus de kachel kan lekker aan blijven. Uiteraard zorgen we voor een groot feest met alles qua licht, geluid, sinterklaas, pieten en liedjes!


Op 21 & 22 november is deze fantastische show te boeken in diverse tijdsblokken tussen 15:30 en 18:00 uur. Reserveer tijdig, want er zijn een beperkte aantal autoplaatsen beschikbaar per show. Vol = vol!


Een plek voor je auto (€22,50) kun je alleen reserveren in combinatie met minimaal twee van onderstaande opties:

Frisdrank met een bakje popcorn: €5,- p.p.

Diner voor de kids: €7,50 p.p.

Winterse smulbox; Friet, Snack, drankje, cadeautje

Snack: frikandel / bitterballen / kaassouflé / kipnuggets

Drankje: chocomel / fristi / appelsap

Diner volwassenen: €15,00 p.p.

Warm hoofdgerecht met flesje frisdrank 0,5L


Uiteraard krijg kun je tijdens de show al smullen van je popcorn en je drankje. Kies je als optie voor een heerlijk diner, dan worden deze gerechten naar je auto gebracht als de show is afgelopen.

Voor meer info, zie www.asteria.nl/specials of bel 0478-514466.