Een toost op Sterren boven Venray in de Witte Hoeve.
Een toost op Sterren boven Venray in de Witte Hoeve. Foto: Rikus ten Brücke

Sterren boven Venray

Venray | Chef-kok René Brienen uit Well heeft een bijzondere locatie opgezocht voor een avondje culinair genieten in combinatie met een overnachting. De Witte Hoeve aan de Gasstraat 5 in Venray is vanaf 20 november elk weekend het decor voor Sterren stralen boven Venray.


Culinaire creaties en een intieme sfeer ontmoeten elkaar in de karakteristieke hoeve aan de rand van het Venrayse winkelcentrum. Stralen boven Venray is een samenwerking tussen team Brienen van sterrenrestaurant Brienen aan de Maas in Well, Culinair Creatief Catering & Events in Venray en Hotel, Conferentie- en Partycentrum De Witte Hoeve in Venray.


Zij gaan hun gasten met gastronomische, veelal regionale, gerechten en bijpassende wijnen verwennen.


“Dit is alweer zo’n mooie samenwerking tussen drie prachtige bedrijven”, vervolgt Ruud Welbers. “In deze coronatijd is het ook in de horeca vooral creatief zijn en in kansen denken. Het is fijn dat we met drie partijen onze krachten hebben gebundeld. Daar krijg je energie van.”

Het arrangement bestaat, naast een overnachting in een van de sfeervolle kamers van het hotel, uit een ontvangstdrankje, een vijfgangen-sterrendiner en een verrassend Hoeve-ontbijt. De ontvangst voor het diner start om 17.00 uur en duurt tot circa 20.00 uur.

De hotelgasten kunnen al vanaf 12.00 uur inchecken bij De Witte Hoeve. “Natuurlijk respecteren wij de coronaregels. Wij gaan er samen met Brienen en Culinair Creatief Catering & Events een veilige, heerlijke en tot in de puntjes verzorgde belevingsavond van maken”, meldt manager Nen Vosse van De Witte Hoeve. “Het wordt megatop”, besluit Brienen enthousiast. “Ik kijk ernaar uit om vele gasten in mijn pop-uprestaurant in De Witte Hoeve Venray te mogen begroeten.”

Arrangement Brienen, Culinair Creatief en Witte Hoeve


Het arrangement kost 150 euro per persoon. Reserveren bij De Witte Hoeve via e-mail info@dewittehoeve.com of telefoon 0478-581626.


Op de foto van links naar rechts wijnleverancier Laurent Smedts, Nen Vosse, Ruud Welbers en Marja en René Brienen.