Knops op plek 5 kandidatenlijst CDA

Hegelsom | Staatssecretaris Raymond Knops uit Hegelsom doet een gooi naar de Tweede Kamer. Hij staat op de vijfde plek van de CDA-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen volgend jaar maart.


Het CDA-bestuur heeft maandagavond de advieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen vastgesteld. De eerste twee plekken waren al bekend: Lijsttrekker Hugo de Jonge op 1 en Pieter Omtzigt op 2. Knops staat op de vijfde plek.


Opvallend is dat tv-ster Lucille Werner ook een gooi doet naar de Tweede Kamer. De voormalige presentatrice van Lingo staat op een tiende plek.

Raymond Knops: “Ik ben dankbaar dat de partij mij het vertrouwen heeft gegeven met deze mooie plek op de kandidatenlijst. Het CDA heeft een sterk kandidatenteam neer weten te zetten met bekende én nieuwe gezichten. Juist nu zijn stabiliteit, daadkracht en ervaring belangrijker dan ooit. Ik kijk er zeer naar uit om een mooie campagne neer te zetten in Limburg en de rest van het land.”

De Limburgse kandidaten: Raymond Knops (5), Mustafa Amhaouch (15), Martijn van Helvert (25), Marieke Nass (31) en Gabrielle Heine (38).