SV Leunen

Alle wedstrijden zijn afgelopen week afgelast en voorlopig is er ook geen programma.

Stemmen Rabo Clubsupport: Wat nog wel kan, is meedoen met het RaboClubSupport. Stemmen kan nog tot en met 25 oktober. Iedere stem is meer dan welkom.

Repair Café Venray

De bijeenkomst van Repair Café Venray in oktober gaat naar aanleiding van de verscherping van de coronamaatregelen niet door. De eerstvolgende bijeenkomst is vooralsnog op woensdag 25 november, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de coronapandemie. Voor meer informatie of vragen: info@repaircafevenray.nl, of bel met Ben Schuurman (06-51621428). Of kijk op de website www.repaircafevenray.nl. Aanmelden voor de nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes kan ook via bovenstaand emailadres onder vermelding van aanmelden nieuwsbrief.

Humanitas

Als vrijwilligersorganisatie helpt Humanitas Noord-Limburg mensen die op eigen kracht iets aan hun situatie willen veranderen. De hulp is gratis en altijd in de buurt. Een van de thema's is ondersteuning bieden bij de persoonlijke administratie, de financiën op orde brengen èn houden. Door een toenemende vraag zoeken ze nieuwe vrijwilligers die een zinvolle invulling aan hun vrije tijd willen geven. Zij begeleiden mensen die even de grip op hun administratie verloren hebben. Aanmelden als vrijwilliger kan via een email naar p.titulaer@humanitas.nl of bel Paul Titulaer, telefoon 06-23602863.