Afbeelding

Opnieuw verlies hockeysters: 4-6

Venray | In de derde klasse leden de hockeysters van Venray de tweede nederlaag op rij. Op sportpark De Wieën nam Sjinborn de punten mee naar huis: 4-6.

De thuisploeg trad zondag op volle oorlogssterkte aan tegen de gasten uit Valkenburg. De Zuid-Limburgse formatie had enkele uitstekende aanvalsters in haar gelederen die met name in de eerste helft het verschil maakten. Sjinborn, nummer vier op de ranglijst, was uitermate resoluut in de afwerking en nam voor rust al een beslissende voorsprong: 0-4. Venray kreeg wel enkele kansen, maar wist die niet om te zetten in treffers. In de tweede helft leek het duel op een debacle uit te lopen toen de gasten met twee doelpunten op rij uitliepen naar een 0-6 voorsprong. Het tekent de veerkracht van Venray dat de ploeg in het laatste kwart sterk terugkwam. De thuisploeg kreeg vele strafcorners die uitmondden in vier doelpunten. Uit de eerste strafcorner was het Lotte Logtens die via een tip-in scoorde. Uit de volgende strafcorners brachten Lon van Alst via een flats en Stella Wientjes via een slag Venray terug in de wedstrijd: 3-6.

Lotte Logtens (rechts op de foto) trof via een flats in de linkerhoek voor de tweede keer deze middag doel en bepaalde de eindstand op 4-6. Foto's Henk Lammen.

Venray-Sjinborn 4-6 (0-4). Doelpunten Venray: Lotte Logtens (2), Lon van Alst en Stella Wientjens.