Punt tegen titelkandidaat

Wanroij | SV Oostrum speelde zondagmiddag gelijk op gezoek bij Constantia in Wanroij: 2-2. Oostrum-trainer René Peters vond de uitslag terecht, maar de oefenmeester uit Venlo zag dat zijn ploeg in de slotfase een voorsprong uit handen gaf. "In de tweede helft waren wij de bovenliggende partij", vertelt de coach na afloop. Oostrum staat na drie duels vierde in de vierde klasse G.

In de eerste helft was Oostrum de onderliggende partij, maar de verdediging stond als een huis en de bezoekers gaven nauwelijks kansen weg. In de tweede helft veranderde het spelbeeld. "We begonnen flitsend en na een prima voorzet van Bo Verrijth kopte Gijs van den Goor zijn eerste treffer voor Oostrum 1 tegen de touwen."

Slotfase

Daarna voerde Constantia de druk op en loerde Oostrum op de counter. De bezoekers lieten goede mogelijkheden onbenut en in de 78ste minuut kwam de thuisploeg op 1-1. Oostrum toonde veerkracht en kwam vier minuten later op 1-2 dankzij een treffer van Jelt Verrijth. "Constantia voerde de druk op en uiteindelijk viel de 2-2 uit een afgeslagen voorzet."

Constantia-SV Oostrum 2-2 (0-0). Doelpunten SV Oostrum: Gijs van den Goor en Jelt Verrijth.