Ploeg uit Overloon nog puntloos

SSS'18 over de knie bij Wittenhorst

Overloon | SSS'18 was zondagmiddag in de eerste klasse D een maatje te klein voor Wittenhorst. Het elftal van trainer Michel Kuijpers ging in Overloon kopje onder: 1-4.

SSS'18 liep al snel tegen een achterstand aan. In de vierde minuut kwamen de bezoekers op voorsprong toen Michiel Hansen scoorde uit een hoekschop. Toch deed SSS'18 niet onder voor de bezoekers uit Horst. Wittenhorst had de bal, maar werd niet echt gevaarlijk. In de twintigste minuut kreeg SSS'18 een corner en Koen Voesten bracht de thuisploeg op gelijke hoogte: 1-1.

Gelijkwaardig

Daarna golfde het spel op en neer en na een klein halfuur voetballen nam Teun van Bree het doel onder vuur, maar zijn inzet werd gekeerd door de doelman. In de 36ste minuut was er wederom een kans voor de thuisploeg, maar een inzet werd rakelings over gekopt. Wittenhorst kwam vlak voor rust op voorsprong. SSS'18 was niet goed bij de les en uit een snelle counter schoot Joos van Rens de bezoekers op voorsprong.

Na rust kwam Wittenhorst op 1-3 door een strafschop en twee minuten later was de wedstrijd gespeeld toen Wittenhorst ook nog mocht aantekenen voor 1-4. SSS'18 probeerde nog wat terug te doen, maar de ploeg kwam niet meer tot scoren. Voorlopig is SSS'18 de hekkensluiter van de eerste klasse D. De equipe uit Overloon is net als Wilhelmina'08 en BSV Limburgia/Kamerland nog puntloos.

SSS'18-Wittenhorst 1-4 (1-2). Doelpunt SSS'18: Koen Voesten.