Afbeelding
Foto: eigen foto

Energieneutraal wonen

Wanssum | Cosy Heat staat bekend om het vakkundig installeren van rookkanalen, houtkachels, gas- en houthaarden, cv-kachels en pelletkachels. Sinds enkele jaren speelt duurzaamheid een belangrijkere rol bij het bedrijf aan de Stayerhofweg 8A in Wanssum. Daarom is enkele jaren geleden Cosy Heat Groen in het leven geroepen. “We zijn nu in staat om woningen energieneutraal te maken”, aldus Huub Penders.


"We doen dat met warmtepomen en volledig in eigen beheer”, legt verkoper Erik Verberkt uit. “Iedereen kent ons van de haarden maar ook in ons bedrijf is duurzaamheid heel belangrijk. Onlangs hebben we nog twee woningen in Brukske opgeleverd met een Smart warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en isolatie.”

Cosy Heat en Cosy Heat Groen werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Onderhoud wordt altijd door Cosy Heat of in samenwerking met de leverancier gepleegd. Uiteraard is Cosy Heat nog steeds het juiste adres voor houtkachels en andere gas- en houdhaarden. Ook de elektrische haard is steeds meer in opkomst. "Deze haard zorgt wel voor minder sfeer dan de traditionele haarden, maar de elektrische haard gebruikt geen gas."


Meer informatie over Cosy Heat en Cosy Heat Groen is te vinden op de website www.cosyheat.nl.