Afbeelding
Foto: Eigen foto

Hofmans at Home
compleet gerenoveerd

Cuijk | Al jarenlang is Hofmans at Home hét adres voor vloeren en raamdecoratie. In al die jaren gaat het bedrijf uit Cuijk met zijn tijd mee. Op dit moment wordt de showroom van Hofmans at Home volledig verbouwd. Over enkele weken is het project afgerond en is de showroom, van ruim 7000 vierkante meter, compleet gerenoveerd. “We kunnen uiteraard nog steeds klanten ontvangen. De overlast voor onze klanten is zeer beperkt. Als alles is afgerond, kunnen we er weer tien jaar tegen”, vertelt Twan Hofmans van Hofmans at
Home.


Het vloerenaanbod van Hofmans at Home is de laatste jaren sterk veranderd. Zo worden er momenteel veel PVC-vloeren verkocht en zijn ook gietvloeren in. “We hebben een hele grote hoek met allemaal PVC-vloeren. Dit type vloer is erg in trek, PVC is immers er makkelijk te onderhouden, slijtvast en gaat dus heel lang mee. Daarnaast heb je PVC is veel verschillende prijsklassen dus het kan voor iedereen interessant zijn.”


Wat straks ook veranderd, is dat veel verschillende typen vloeren op de grond te zien zijn in de showroom. Voorheen moest er vaak een proefstuk mee naar huis, maar dat is verleden tijd. “Onze klanten krijgen zo de volledige ervaring. Je ziet hoe een vloer ligt en ook onder kunstlicht. De situatie van thuis wordt nagebootst en zo zie je precies hoe de vloer er uit komt te zien. We presenteren straks ongeveer 200 verschillende vloeren. Op die manier onderscheiden we ons van andere winkels.”


Hofmans at Home begon ooit als Hofmans Tapijten, maar die naam was niet meer van deze tijd. “We verkopen nog wel steeds veel tapijten en vloerkleden, maar de markt verschuift richting de harde vloeren. Hierbij kun je naast PVC denken aan parketvloeren, maar ook vinyl, marmoleum, laminaat en hout behoren tot de mogelijkheden. Verder hebben we voor iedereen een passend advies voor bijvoorbeeld zonwering en andere raamdecoratie als gordijnen en vitrage en hebben we ook voor iedere trap een passende oplossing.”

Daarnaast kunnen klanten bij Hofmans at Home ook terecht voor kunstgras en relaxfauteuils. “We werken met gespecialiseerd personeel en hebben voor ieder vraagstuk rondom onze expertises een antwoord. We denken daarnaast ook graag mee bij mensen thuis en onze vakmensen zorgen ervoor dat iedere vloer of ander product netjes wordt
opgeleverd.”


Hofmans nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen. “We ontvangen iedereen graag en houden uiteraard rekening met de geldende coronamaatregelen. Onze showroom is ruim opgezet dus dat is geen enkel probleem.”


Hofmans at Home is te vinden aan de Beerseweg 10a in Cuijk. Meer informatie is te vinden op https://www.hofmansathome.nl/.