Hockeysters Venray onderuit

Eindhoven | Don Quishoot was afgelopen zondag in de derde klasse te sterk voor de hockeysters van MHCV. De Venrayse ploeg ging in Eindhoven met 2-0 onderuit. Na dit verlies staat MHCV vijfde in de competitie, met zeven punten uit vijf duels.

Vanwege de afwezigheid van de coach en een aantal vaste krachten, was het even schakelen voor de gasten uit Venray. MHCV begon sterk aan de wedstrijd en kwam veel aan de bal. De thuisploeg opende echter de score via een strafcorner.

Venray herpakte zich en was de bovenliggende partij. De bezoekers creƫerden veel kansen, maar wisten deze niet af te maken. Daardoor ging de ploeg met een achterstand de rust in: 1-0.

Na rust werd Don Quishoot veel onder druk gezet, maar ook deze keer werden de vele kansen niet benut. Tegen de verwachting in maakte Don Quishoot de 2-0. Venray zette alles op alles om de verdiende punten mee naar huis te nemen, maar dat lukte niet. Zondag neemt MHCV het in Venray op tegen Sjinborn.

Don Quishoot-MHCV 2-0 (1-0).