Guido Weijers komt naar Schouwburg Venray.
Guido Weijers komt naar Schouwburg Venray. Foto: Persfoto

Cabaret in schouwburg

Venray | Schouwburg Venray maakt zich op voor een drietal cabaretvoorstellingen: Cabarestafette, Gewoon Remy en De Oudejaarsconference 2020 van Guido Weijers.


Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken, komt naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. Deze voorstelling is op donderdag 8 oktober 2020 om 20.15 uur in het Venrayse theater te zien.


Remy Evers presenteert op vrijdag 9 oktober om 20.00 uur zijn cabaretvoorstelling Gewoon Remy in Schouwburg Venray. Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan het publiek te tonen. Van prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Cabarestafette, Gewoon Remy en Guido Weijers in Venrayse theater

Guido Weijers staat op zaterdag 10 oktober om 19.00 en 21.00 uur in Schouwburg Venray op de planken met De Oudejaarsconference 2020.
Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat, en lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen.

Afbeelding