Afbeelding
Foto: eigen foto

Bekerloting en afgelastingen vanwege corona

Venray | De KNVB heeft donderdag geloot voor de tweede ronde van de districtsbeker. SV Venray, Volharding, Merselo en Ysselsteyn gingen in de koker voor de bekerloting. Tweedeklasser Volharding uit Vierlingsbeek komt niet in actie tijdens de eerste ronde van de knock-outfase. De ploeg van trainer Johan Vullings uit Venray is vrijgeloot.


Eersteklasser SV Venray neemt het op zondag 15 november in Boxmeer op tegen tweedeklasser Olympia’18. Vierdeklasser Merselo speelt op eigen veld tegen derdeklasser Ysselsteyn. Dat duel wordt gespeeld op donderdag 12 november, omdat Ysselsteyn op zondag 15 november een inhaalduel afwerkt tegen Groesbeekse Boys.


Het duel tussen Groesbeekse Boys en Ysselsteyn werd afgelopen zondag werd op last van de KNVB en het RIVM afgelast. Vanwege het coronavirus zaten enkele spelers van de Groesbeekse club in quarantaine. Ook de wedstrijd tussen het Groesbeekse Germania en SV United, dat afgelopen zondag ook in de derde klasse D zou worden gespeeld, werd uitgesteld om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Meerdere spelers van de Groesbeekse ploeg hadden coronagerelateerde klachten. Ook door de derby tussen Olympia'18 en Volharding in de tweede klasse F ging een streep nadat een speler van de Vierlingsbeekse positief testte op corona.