Jeroen van der Boom in schouwburg

Venray | Woensdag 28 oktober komt Jeroen van der Boom naar Schouwburg Venray. Geheel coronaproof treedt de zanger met zijn grootste kleinschalige theatershow twee keer per avond op.


In zijn show Jeroen van der Boom - The Pianoman Solo zingt hij zijn grootste hits en kunnen er ook nog special guests langskomen. "Deze show is uit corona voortgekomen", vertelt
Jeroen van der Boom. "Als entertainer wil je graag voor publiek optreden. Mensen blij maken, juist in deze tijden. Thuis realiseerde ik weer gaandeweg dat ik het theater weer in
wilde."


Met zijn vaste team bedacht Jeroen de show The Pianoman Solo. "Vanwege corona wordt het een show waarin veiligheid op de eerste plaats staat. Het zijn dus kleinschalige shows qua publiek, maar op het podium wordt het groots. Meer dan ooit sta ik letterlijk en figuurlijk dicht op de mensen in de zaal. Omdat het zo dichtbij is, geven we het publiek een VIP-gevoel. Ze zijn met weinig, zodat ik iedereen aandacht kan geven. Daarbij willen we dat iedereen van zo’n avond kan genieten en houden we de toegangsprijzen laag."


De theatershow Jeroen van der Boom The Pianoman Solo is woensdag 28 oktober in Schouwburg Venray te zien. Kaarten zijn te koop via www.schouwburgvenray.nl. Meer informatie op: www.jeroenvanderboom.nl.