Afbeelding
Foto: eigen foto

Red Stars begint met overwinning

Venray | De tafeltennissers van Red Stars zijn het seizoen begonnen met een overwinning op Alexandria'66 uit Rotterdam. Het werd in Venray 6-4 in het voordeel van de thuisploeg. Vanwege de coronacrisis waren en geen supporters aanwezig en waren de zaal en kanine alleen toegankelijk voor de spelers en begeleiding.


Red Stars startte het duel in de tweede divisie A goed met een overwinning voor Tom Thijssen. Daarna was het de beurt aan Frank van der Vleuten en ook hij wist zijn enkelpartij te winnen: 2-0. In de derde partij deed Sem van Gameren zijn uiterste best om er 3-0 van te maken, maar hij ging kopje onder in zijn partij: 2-1.

Daarna kwamen de bezoekers uit Rotterdam op gelijke hoogte, omdat de dubbelpartij werd verloren door Thijssen en Van Gameren: 2-2. Toen Van der Vleuten daarna zijn tweede partij verloor, namen de bezoekers een voorsprong: 2-3. Dankzij zeges van Thijssen en Van Gameren werd de achterstand omgebogen naar een voorsprong: 4-3. Door nieuwe zeges van Van der Vleuten en Thijssen werd het 6-3. Van Gameren verloor nog een enkelpartij en daardoor werd de eindstand bepaald op 6-4. Komende zaterdag staat er een uitwedstrijd voor Red Stars op het programma tegen Avanti 2.


Red Stars-Alexandria'66 6-4. Punten Red Stars: Tom Thijssen (3), Frank van der Vleuten (2), Sam van Gameren.