Afbeelding
Foto: eigen foto

Foodfestival Hensenius Hapt

Venray | In het eerste weekend van oktober strijkt het Meerdaags Wandelevenement Venray neer in het centrum van Venray. Als omlijsting van dit evenement is vorig jaar voor het eerst een aanzet gedaan voor het foodfestival Hensenius Hapt, waarbij een aantal foodtrucks het Henseniusplein van eten voorzag. Ook dit jaar vindt op 2, 3 en 4 oktober Hensenius Hapt plaats. Met als voornaamste wijziging ten opzichte van het voorgaande jaar de afwezigheid van foodtrucks van buitenaf, maar de aanwezigheid van lokale restaurateurs.


Hiermee probeert de organisatie niet alleen de kwaliteit en uitstraling van het festival omhoog te brengen, ook de ondersteuning van lokale ondernemers speelt absoluut een rol in deze keuze. Omdat het evenement ruim opgezet wordt in verband met de huidige coronaregels is gekozen om te werken in tijdsblokken. Hiermee kan de organisatie meer gasten de kans bieden mee te genieten van het heerlijks dat de restaurateurs voorschotelen.


Bezoekers van Hensenius Hapt en het Meerdaags Wandelevenement Venray hoeven niet vooraf te reserveren. Het is echter wel mogelijk om te reserveren. Dit kan door middel van het vooraf bestellen van een borrelplank voor een gewenst tijdsvak. Bij deze borrelplank ontvangen ze dan geheel kosteloos een viertal stoelen en een tafel voor de tijdsduur van het gekozen
tijdsvak.


Reserveren kan via ticketcrew.nl/tickets/hensenius-hapt.