Afbeelding
Foto: Persfoto

Toertocht Rooj Tracks in Venray

Venray | Na verruiming van de coronaregels heeft ATB-vereniging Mudhunters de toertocht Rooj Tracks in en rondom de bossen van Venray uitgezet. De tocht vindt plaats op zondag 27 september, de start voor alle afstanden is dit jaar tussen 08.00 uur en 9.30 uur. De startlocatie is het clubgebouw van ATV Venray, Sportlaan 1 in Venray.


De afstanden zijn 35, 45 en 60 kilometer over geheel vernieuwde routes met ten dele gloednieuwe tracks. De kosten voor deelname bedragen 5 euro voor niet-NTFU-leden en 4 euro voor NTFU-leden. De toertocht leidt de deelnemers over singletracks en bospaden en is inclusief verzorging op de pauzeplaats. Verder kunnen ze na afloop op de startlocatie een kop koffie met vlaai nuttigen. Fietsen kunnen veilig worden geparkeerd in de bewaakte fietsenstalling. Natuurlijk wordt tijdens dit evenement rekening gehouden met de coronarichtlijnen, zowel op de startlocatie als op de pauzeplaats. Inschrijven kan ter plekke of via de link op de website Mudhunters.nl.

De Mudhunters is een ATB-vereniging die zich richt op de recreatieve mountainbiker. De club telt 80 leden uit Venray en omgeving. Er zijn verschillende groepen actief binnen de vereniging, jeugd vanaf ongeveer 9 jaar en senioren, de oudste leden zijn inmiddels 74 jaar.

Bij de senioren is de groep Mud Fun actief, met vooral recreatieve rijders en twee groepen waarin het sportieve element belangrijker is. Er wordt samen gefietst op zondagochtend met als starttijdstip 9 uur of 9.30 uur. Een aantal keer per jaar organiseert de club speciale techniektrainingen en ook een aantal activiteiten, zoals bijvoorbeeld de oliebollentocht en de midzomertocht waarin het sociale aspect heel belangrijk is. Belangstelling? Kijk voor meer informatie op de website en neem, bij belangstelling, vervolgens contact op voor een gratis proeflidmaatschap.