Afbeelding
Foto: Persfoto

Expositie in galerie

Venray | Vrijdag 4 september vestigt een groep vrijetijdsfotografen, onder de naam NL-70, zich in de tijdelijke galerie aan het Kapelaanspad 38.
Ze hebben een gezamenlijke passie met een groot verschil in interessegebieden. Van landschappen tot aan podiumfotografie. NL-70 is een groep van vrijetijdsfotografen, opgericht in 1970, die extra uitdagingen zoeken naast de fotoclub in hun directe omgeving.

In de groepsbijeenkomsten wordt elkaars fotowerk besproken en een klankbord gevonden in de zoektocht naar vernieuwing en verbetering. De huidige leden zijn afkomstig uit Noord-Limburg en Oost-Brabant. Jan Nabuurs (coördinator NL-70): “Voor diverse leden van NL-70 is fotografie veel meer geworden dan zomaar een creatieve vrijetijdsbesteding. Het is een passie met een belangrijke plaats in hun leven. De onderlinge ‘kruisbestuiving’ genereert kennisoverdracht, nieuwe inspiratie en houdt het geheel fris.” Er zijn ook audiovisuele presentaties. De expositie is te zien van 4 september t/m 25 oktober. Open op vrijdagen van 14.00 uur t/m 17.00 uur, zaterdagen van 12.00 uur t/m 16.00 uur en koopzondagen van 12.00 uur tot 16.00 uur.