Zondag 6 september

Dagfietstocht IVN

Horst aan de Maas | Met inachtneming van de coronamaatregelen zet IVN Geijsteren-Venray op zondag 6 september de jaarlijkse dagfietstocht op touw. Deze fietstocht start om 11.00 uur (eindtijd om circa 16.00 uur) op het plein in Blitterswijck.


De jaarlijkse IVN-dagfietstocht, dit keer over een afstand van circa 45 km vindt bijna geheel in de gemeente Horst aan de Maas plaats. Tijdens de route worden onder meer het buurtschap Megelsum in Meerlo, het project Mooder Maas, het Landgoed Peppelhof, De Diepeling, de Kasteelse Bossen en het rozendorp Lottum doorkruist. Ook fietsen de deelnemers langs de nieuwe kade van Broekhuizen richting Broekhuizenvorst, waar ze vervolgens over het nieuwe fietspad op de dijk naar Ooijen fietsen. Vanaf kasteel Ooijen rijden ze daarna over het nieuwe fietspad weer in richting de eindbestemming in Blitterswijck.


Op de website www.ivn-geysteren-venray.nl staat meer informatie over de complete route van deze dagfietstocht. Deelname is gratis. In verband met corona wordt het aantal deelnemers beperkt tot maximaal twntig, daarom is aanmelden via info@ivn-geysteren-venray.nl verplicht. Vermeld in het onderwerp ‘dagfietstocht’ en in de mail naam, email en telefoonnummer van de deelnemer(s). Na aanmelding ontvangen de deelnemers een bevestiging. Neem (indien nodig) regenkleding mee en stop tevens iets te eten en te drinken in de fietstas voor onderweg bij de kleine pauzes.